maandag, 29 april 2019 12:48

Carnaval

Op vrijdag 1 maart vierden we met de hele school carnaval. Alle kinderen en leerkrachten waren mooi verkleed.

‘s Morgens gingen we allemaal in stoet door het dorp. De kleuters mochten dan in de parochiezaal gaan spelen. Er werd ook een echte modeshow gehouden.

’s Middags kregen alle kinderen een lekkere hot-dog, met dank aan de mensen van de ouderrraad.

Na de middag was het dan aan de kinderen van de lagere school om naar de parochiezaal te gaan. Daar stonden allemaal spelletjes van de uitleendienst klaar. De kinderen mochten in groepjes rond gaan en de spelletjes spelen.  Bv knikkeren, reuze-mikado, ballen gooien, sjoelbak,… Ze kregen een speelkaart per groep. Daar werd op aangeduid welke spelletjes ze al hadden gedaan.

Het was een leuke, toffe dag!

L2 001 L2 002 L2 003 L2 004

Gimme