ouderraad

Het kan erop lijken dat bij de ouderraad komen alleen slaat op werken maar door de toffe groep is het zeker ook ontspanning

Wat en waarom?

Sinds begin 2005 bestaat er op onze school een ouderraad.
Het doel is de ouders te vertegenwoordigen op school en zo te komen tot een nauwere samenwerking met directie, leerkrachten en schoolbestuur.

Wie maakt deel uit van de ouderraad en wat mag u van ons verwachten?

De ouderraad bestaat uit een groep vrijwillige ouders die samen met het ganse schoolteam willen praten, denken, plannen en werken om onze school nog toffer en aangenamer te maken voor de leerlingen.
De vergadering van de ouderraad wordt steeds bijgewoond door de directie en enkele leerkrachten. Dit biedt de ouders de gelegenheid om hun bekommernissen en/of vragen rechtstreeks te uiten.
Het benadrukt ook het belang dat we hechten aan een vlotte communicatie tussen de ouders en het ganse schoolteam.
Binnen de ouderraad bestaat ook een werkgroep die talrijke leuke activiteiten organiseert.
Alle opbrengsten van deze activiteiten gaan integraal naar speel en studiemateriaal voor de leerlingen en extra financiële steun voor schoolse activiteiten.

Wat verwachten wij van u?

Wanneer u een goed idee hebt of behoor je tot de groep van creatieve ouders (of grootouders), handige Harry’s (of Annie’s, …) of kan je gewoon een beetje van je vrije tijd geven, krijgen  we graag van u een seintje.
We zijn ook altijd blij met een helpende hand op één van onze activiteiten!

Activiteiten ouderraad:

September: fruitverkoop
Eind november: kalenderverkoop
Januari: fakkeltocht en kerstboomverbranding
Zondag 3 februari 2019: brunch
Eind mei: wafelverkoop

Elke ouder kan lid worden van de ouderraad.

Vergaderingen ouderraad:

Vergaderingen voor schooljaar 2018-2019 van Ouderraad “De Hei” om 20h in de school:

10/09/2018

22/10/2018

03/12/2018

14/01/2019

11/03/2019

29/04/2019

03/06/2019

De data zijn terug te vinden in de infokast aan de schoolpoort.
Interesse ? Kom gerust eens naar een vergadering.
Iedereen is van harte welkom!

vergaderen

Even ons zelf voorstellen